Loading...
Безплатна доставка
Каталог| Възрастова политика

Възрастова политика

Проверка на възрастта в lostmarybulgaria

 

Трябва да сте навършили законната възраст за пушене (21 или повече години за клиенти от САЩ) в юрисдикцията, в която пребивавате, за да купувате електронни цигари от този уебсайт. Фалшифицирането на вашата възраст с цел закупуване на продукти от този уеб сайт е незаконно и се наказва от закона. Закупуването на артикули от името на непълнолетни е забранено и се наказва от закона и бъдещите ограничения на нашия уебсайт.

 

Запазваме си правото да поискаме допълнителна идентификация като държавна лична карта или паспорт. Името в поръчката трябва да съвпада с името в личната карта

 

Пазарувайки от нашия магазин, вие потвърждавате, че сте на законната възраст за пушене в юрисдикцията, в която пребивавате (21+ в САЩ в съответствие с федералния закон).

 

Проверка на възрастта

 

За да направят поръчка, потребителите трябва да предоставят пълното юридическо име, постоянен адрес, дата на раждане и последните четири цифри от социалноосигурителния си номер. Тази информация се проверява автоматично от софтуер на трета страна и се препраща към публични записи, за да се потвърди, че купувачът е на възраст поне 21 години. В случай, че публичните записи не съвпадат или те не желаят да предоставят социалноосигурителния номер, купувачът трябва да качи неизтекъл издаден от правителството документ за самоличност за човешка проверка. Ще бъдете помолени да изпратите по имейл четливо копие на вашата идентификация, което ясно показва вашата възраст, име и адрес за доставка.

 

Запазваме си правото да откажем и анулираме поръчката, ако правилната идентификация не може да бъде предоставена навреме.

 

Отказ или ограничение на услугата

 

Поради естеството на интернет продажбите си запазваме правото да откажем услуга на всеки. Ако смятате, че отказът ви от услугата е бил ненужен, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти на customerservice@lostmarybulgaria.com.

 

ТОЗИ САЙТ СЪДЪРЖА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЕЛЕКТРОННИТЕ ЦИГАРИ. ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ЗАКОННО ПУШЕНЕ НА ВЪЗРАСТ 18+ , ЗА ДА КУПИТЕ ТОЗИ САЙТ.