Loading...
Безплатна доставка
Каталог| Условия за ползване

Условия за ползване

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТЕЗИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ, ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ТОЗИ САЙТ

С използването на нашия сайт вие приемате тези условия

Използвайки нашия сайт, вие потвърждавате, че приемате тези условия за ползване и че сте съгласни да ги спазвате.

Ако не сте съгласни с тези условия, не трябва да използвате нашия сайт.

Препоръчваме ви да отпечатате копие от тези условия за бъдещи справки.

Има и други условия, които може да се отнасят за вас

Тези условия за ползване се отнасят до следните допълнителни условия, които също се отнасят за използването на нашия сайт от ваша страна:

  • Нашата политика за поверителност
  • Нашата Политика за приемлива употреба, която определя разрешените и забранените употреби на нашия сайт. Когато използвате нашия сайт, трябва да спазвате тази Политика за приемлива употреба.
  • Нашата Политика за бисквитки, която определя информация за бисквитките на нашия сайт.

Ако купувате стоки от нашия сайт, нашите Общи условия of Sale ще се прилага за продажбите.

Възможно е да направим промени в тези условия

Ние променяме тези условия от време на време. Всеки път, когато желаете да използвате нашия сайт, моля, проверявайте тези условия, за да сте сигурни, че разбирате условията, които са в сила в този момент.

Възможно е да правим промени в нашия сайт

Ние може да актуализираме и променяме нашия сайт от време на време, за да отразим промените в нашите продукти, нуждите на нашите потребители и нашите бизнес приоритети.

Може да спрем или оттеглим нашия сайт

Нашият сайт е достъпен безплатно.

Ние не гарантираме, че нашият сайт или каквото и да е съдържание в него винаги ще бъде достъпно или без прекъсване. Можем да спрем, оттеглим или ограничим наличността на целия или част от нашия сайт по бизнес и оперативни причини. Ще се опитаме да ви предупредим в разумен срок за всяко спиране или оттегляне.

Вие също носите отговорност да гарантирате, че всички лица, които имат достъп до нашия сайт чрез вашата интернет връзка, са запознати с тези условия за ползване и други приложими правила и условия и че ги спазват.

Можем да прехвърлим това Споразумение на някой друг

Можем да прехвърлим нашите права и задължения съгласно тези условия на друга организация . Винаги ще ви уведомим писмено, ако това се случи, и ще гарантираме, че прехвърлянето няма да засегне правата ви по договора.

Нашият сайт е за потребители от цял свят.

Ние не декларираме, че съдържанието, достъпно на или чрез нашия сайт, е подходящо за използване или достъпно на други места, различни от Англия.

Трябва да пазите данните за акаунта си в безопасност

Ако изберете или ви бъде предоставен потребителски идентификационен код, парола или друга част от информацията като част от нашите процедури за сигурност, трябва да третирате тази информация като поверителна. Не трябва да го разкривате на трета страна.

Имаме право да деактивираме всеки потребителски идентификационен код или парола, избрани от вас или предоставени от нас, по всяко време, ако по наше разумно мнение не сте спазили някоя от разпоредбите на тези условия за ползване.

Ако знаете или подозирате, че някой друг освен вас знае вашия потребителски идентификационен код или парола, трябва незабавно да ни уведомите по имейл или по телефона на нашата линия за обслужване на клиенти.

Как можете да използвате материалите на нашия сайт

Ние сме собственик или лицензополучател на всички права върху интелектуалната собственост в нашия сайт и в материалите, публикувани на него. Тези произведения са защитени от законите за авторското право и договорите по целия свят. Всички подобни права са запазени.

Можете да отпечатате едно копие и можете да изтеглите извлечения от всяка страница(и) от нашия сайт за ваша лична употреба и можете да привлечете вниманието на други хора във вашата организация към съдържанието, публикувано на нашия сайт.

Не трябва да променяте хартиените или цифровите копия на каквито и да било материали, които сте отпечатали или изтеглили по какъвто и да е начин, и не трябва да използвате никакви илюстрации, снимки, видео или аудио поредици или каквито и да е графики отделно от придружаващия текст.

Нашият статут (и този на всички идентифицирани сътрудници) като автори на съдържание на нашия сайт трябва винаги да се признава.

Не трябва да използвате никаква част от съдържанието на нашия сайт за търговски цели, без да получите лиценз за това от нас или от нашите лицензодатели.

Ако отпечатате, копирате или изтеглите която и да е част от нашия сайт в нарушение на тези условия за ползване, правото ви да използвате нашия сайт ще бъде прекратено незабавно и вие трябва, по наша преценка, да върнете или унищожите всички копия на материалите, които сте направили.

Не разчитайте на информацията в този сайт

Съдържанието на нашия сайт е предоставено само за обща информация. Не е предназначено да представлява съвет, на който трябва да разчитате. Трябва да получите професионален или специализиран съвет, преди да предприемете или да се въздържате от каквото и да е действие въз основа на съдържанието на нашия сайт.

Въпреки че полагаме разумни усилия да актуализираме информацията на нашия сайт, ние не правим никакви декларации, гаранции или гаранции, изрични или подразбиращи се, че съдържанието на нашия сайт е точно, пълно или актуално.

Ние не носим отговорност за уебсайтове, към които правим връзки

Когато нашият сайт съдържа връзки към други сайтове и ресурси, предоставени от трети страни, тези връзки се предоставят само за ваша информация. Такива връзки не трябва да се тълкуват като одобрение от наша страна на тези свързани уебсайтове или информация, която можете да получите от тях.

Ние нямаме контрол върху съдържанието на тези сайтове или ресурси.

Генерираното от потребителите съдържание не е одобрено от нас

Този уебсайт може да включва информация и материали, качени от други потребители на сайта, включително в табла за обяви и чат стаи. Тази информация и тези материали не са проверени или одобрени от нас. Мненията, изразени от други потребители на нашия сайт, не представляват нашите възгледи или ценности.

Как да се оплачете от съдържание, качено от други потребители

Ако искате да се оплачете от съдържание, качено от други потребители, моля, свържете се с нас.

Нашата отговорност за загуби или щети, понесени от вас

Независимо дали сте потребител или бизнес потребител:

  • Ние не изключваме или ограничаваме по никакъв начин нашата отговорност към вас, когато това би било незаконно. Това включва отговорност за смърт или телесна повреда, причинени от наша небрежност или небрежност на нашите служители, агенти или подизпълнители, както и за измама или измамно невярно представяне.
  • Различни ограничения и изключения на отговорност ще се прилагат за отговорност, възникваща в резултат на доставката на каквито и да е продукти за вас, които ще бъдат посочени в нашите Правила и условия за продажба.

Ако сте бизнес потребител:

  • Ние изключваме всички подразбиращи се условия, гаранции, представителства или други условия, които могат да се отнасят за нашия сайт или каквото и да е съдържание в него.
  • Ние няма да носим отговорност пред вас за каквито и да е загуби или щети, независимо дали по договор, правонарушение (включително небрежност), нарушение на законово задължение или по друг начин, дори и предвидими, произтичащи от или във връзка с:
  • използване или невъзможност за използване на нашия сайт; или
  • използване или разчитане на съдържание, показано на нашия сайт.
  • По-специално, ние няма да носим отговорност за:
  • загуба на печалби, продажби, бизнес или приходи;
  • прекъсване на дейността;
  • загуба на очаквани спестявания;
  • загуба на бизнес възможност, репутация или репутация; или
  • всякакви непреки или последващи загуби или щети.

Ако сте потребителски потребител:

  • Моля, обърнете внимание, че предоставяме нашия сайт само за домашна и лична употреба. Вие се съгласявате да не използвате нашия сайт за каквито и да е търговски или бизнес цели и ние не носим отговорност към вас за загуба на печалба, загуба на бизнес, прекъсване на бизнеса или загуба на бизнес възможност.
  • Ако дефектно цифрово съдържание, което сме доставили, повреди устройство или цифрово съдържание, което ви принадлежи, и това е причинено от неспособността ни да използваме разумни грижи и умения, ние или ще поправим повредата, или ще ви платим обезщетение. Ние обаче няма да носим отговорност за щети, които бихте могли да избегнете, като следвате нашите съвети за прилагане на актуализация, предложена ви безплатно, или за щети, които са причинени от това, че не сте следвали правилно инструкциите за инсталиране или не сте поставили минималната система изисквания, препоръчани от нас.

Как можем да използваме вашата лична информация

Ние ще използваме вашата лична информация само както е посочено в нашата Политика за поверителност.

Качване на съдържание на нашия сайт

Всеки път, когато използвате функция, която ви позволява да качвате съдържание на нашия сайт или да осъществявате контакт с други потребители на нашия сайт, трябва да спазвате стандартите за съдържание, посочени в нашата Политика за приемлива употреба.

Вие гарантирате, че всеки такъв принос отговаря на тези стандарти и ще носите отговорност пред нас и ще ни обезщетите за всяко нарушение на тази гаранция. Това означава, че вие ще носите отговорност за всяка загуба или повреда, която претърпим в резултат на нарушение на гаранцията от ваша страна.

Всяко съдържание, което качите на нашия сайт, ще се счита за неповерително и несобствено. Вие запазвате всичките си права на собственост върху вашето съдържание, но от вас се изисква да предоставите на нас [и на други потребители на нашия сайт] ограничен лиценз за използване, съхраняване и копиране на това съдържание и за разпространението и предоставянето му на трети страни. Правата, които ни предоставяте, са описани в Правата, които ни давате да използваме материал, който качвате по-долу.

Също така имаме право да разкрием вашата самоличност на всяка трета страна, която твърди, че всяко съдържание, публикувано или качено от вас на нашия сайт, представлява нарушение на техните права на интелектуална собственост или на правото им на поверителност.

Имаме право да премахнем всяка публикация, която правите на нашия сайт, ако по наше мнение публикацията ви не отговаря на стандартите за съдържание, посочени в нашата Политика за приемлива употреба.

Вие носите цялата отговорност за защитата и архивирането на вашето съдържание.

Ние не съхраняваме терористично съдържание.

Права, които ни предоставяте, за да използваме материал, който качвате

Когато качвате или публикувате съдържание на нашия сайт, вие ни предоставяте правата да използваме това съдържание по начин, който сметнем за подходящ.

Ние не носим отговорност за вируси и не трябва да ги въвеждате.

Ние не гарантираме, че нашият сайт ще бъде защитен или без бъгове или вируси.

Вие носите отговорност за конфигурирането на вашата информационна технология, компютърни програми и платформа за достъп до нашия сайт. Трябва да използвате собствен софтуер за защита от вируси.

Не трябва да злоупотребявате с нашия сайт, като съзнателно въвеждате вируси, троянски коне, червеи, логически бомби или друг материал, който е злонамерен или технологично вреден. Не трябва да се опитвате да получите неоторизиран достъп до нашия сайт, сървъра, на който се съхранява нашият сайт, или който и да е сървър, компютър или база данни, свързани с нашия сайт. Не трябва да атакувате нашия сайт чрез атака за отказ на услуга или разпределена атака за отказ на услуга. Нарушавайки тази разпоредба, вие бихте извършили криминално престъпление съгласно Закона за злоупотреба с компютри от 1990 г. Ние ще докладваме всяко подобно нарушение на съответните правоприлагащи органи и ще си сътрудничим с тези органи, като им разкрием вашата самоличност. В случай на такова нарушение правото ви да използвате нашия сайт ще бъде прекратено незабавно.

Правила за свързване към нашия сайт

Можете да се свържете с нашата начална страница, при условие че го направите по честен и законен начин и не накърнявате нашата репутация или не се възползвате от нея.

Не трябва да установявате връзка по такъв начин, че да предполагате някаква форма на асоцииране, одобрение или подкрепа от наша страна, когато такава не съществува.

Не трябва да създавате връзка към нашия сайт в уебсайт, който не е ваша собственост.

Нашият сайт не трябва да бъде поставен в рамка на друг сайт, нито можете да създавате връзка към която и да е част от нашия сайт, различна от началната страница.

Запазваме си правото да оттеглим разрешението за свързване без предизвестие.

Уебсайтът, към който се свързвате, трябва да отговаря във всички отношения на стандартите за съдържание, посочени в нашата Политика за допустима употреба.

Ако искате да поставите връзка към или да използвате каквото и да било съдържание на нашия сайт, различно от посоченото по-горе, моля, свържете се с нас по имейл или се обадете на нашата линия за обслужване на клиенти.

Законите на коя държава се прилагат за всякакви спорове?

Ако сте потребител, имайте предвид, че тези условия за ползване, техният предмет и формирането им се уреждат от английското законодателство. Вие и ние двамата се съгласяваме, че съдилищата на Англия и Уелс ще имат изключителна юрисдикция, с изключение на това, че ако сте жител на Северна Ирландия, можете също да заведете производство в Северна Ирландия, а ако сте жител на Шотландия, можете също да заведете производство в Шотландия .

Ако сте бизнес, тези условия за ползване, техният предмет и формирането им (и всички извъндоговорни спорове или искове) се уреждат от английското право. И двамата сме съгласни с изключителната юрисдикция на съдилищата на Англия и Уелс.

Нашите търговски марки са регистрирани

Нямате право да използвате нашите регистрирани търговски марки без нашето одобрение, освен ако не са част от материал, който използвате, както е разрешено в Как можете да използвате материал на нашия сайт по-горе.

 

Правила за приемлива употреба

Какво има в тези условия?

Тази политика за приемливо използване определя стандартите за съдържание, които се прилагат, когато качвате съдържание на нашия сайт, осъществявате контакт с други потребители на нашия сайт, свързвате се с нашия сайт или взаимодействате с нашия сайт по какъвто и да е друг начин,

Забранени употреби

Можете да използвате нашия сайт само за законни цели. Не можете да използвате нашия сайт:

  • По какъвто и да е начин, който нарушава всички приложими местни, национални или международни закони или разпоредби.
  • По всякакъв начин, който е незаконен или измамен или има незаконна или измамна цел или ефект.
  • С цел нараняване или опит за нараняване на непълнолетни по какъвто и да е начин.
  • Да тормозите, обиждате, сплашвате или унижавате който и да е човек.
  • Да изпращате, съзнателно получавате, качвате, изтегляте, използвате или повторно използвате всякакви материали, които не отговарят на нашите стандарти за съдържание по-долу.
  • За предаване или осигуряване на изпращане на всякаква непоискана или неупълномощена реклама или промоционален материал или друга форма на подобно привличане (спам).
  • За съзнателно предаване на каквито и да било данни, изпращане или качване на всякакви материали, които съдържат вируси, троянски коне, червеи, бомби със закъснител, регистратори на натискане на клавиши, шпионски софтуер, рекламен софтуер или всякакви други вредни програми или подобен компютърен код, предназначен да повлияе неблагоприятно на работата на компютърен софтуер или хардуер.

Вие също се съгласявате:

  • Да не възпроизвежда, дублира, копира или препродава каквато и да е част от нашия сайт в нарушение на разпоредбите на нашите Условия за използване на уебсайта.
  • Да не осъществявате достъп без пълномощия, да пречите, да повреждате или нарушавате:
  • всяка част от нашия сайт;
  • всяко оборудване или мрежа, в която се съхранява нашият сайт;
  • всеки софтуер, използван при предоставянето на нашия сайт; или
  • всяко оборудване, мрежа или софтуер, притежавани или използвани от трета страна.

Интерактивни услуги

Възможно е от време на време да предоставяме интерактивни услуги на нашия сайт.

Когато предоставяме интерактивна услуга, ще ви предоставим ясна информация за вида на предлаганата услуга, дали е модерирана и каква форма на модериране се използва (включително дали е човешка или техническа).

Ще направим всичко възможно, за да оценим всички възможни рискове за потребителите (и по-специално за децата) от трети страни, когато използват която и да е интерактивна услуга, предоставена на нашия сайт, и ще решим във всеки случай дали е подходящо да използваме модериране на съответната услуга (включително какъв вид модериране да използвате) в светлината на тези рискове. Ние обаче не сме задължени да наблюдаваме, наблюдаваме или модерираме която и да е интерактивна услуга, която предоставяме на нашия сайт, и изрично изключваме нашата отговорност за всякакви загуби или щети, произтичащи от използването на която и да е интерактивна услуга от потребител в нарушение на нашите стандарти за съдържание , независимо дали услугата е модерирана или не.

Използването на която и да е от нашите интерактивни услуги е само за възрастни.

Когато модерираме интерактивна услуга, обикновено ще ви предоставим начин да се свържете с модератора, ако възникне притеснение или затруднение.

Стандарти за съдържание

Тези стандарти за съдържание се прилагат за всеки материал, който допринасяте за нашия сайт (Принос), и за всички интерактивни услуги, свързани с него.

Стандартите за съдържание трябва да се спазват както по дух, така и по буква. Стандартите се прилагат за всяка част от всеки принос, както и за цялото му съдържание.

Flavour Warehouse Limited ще определи по свое усмотрение дали даден принос нарушава Стандартите за съдържание.

Приносът трябва:

  1. Бъдете точни (където посочва факти).
  2. Да бъде наистина държан (където изразява мнения).
  3. Спазвайте законите, приложими в Англия и Уелс и във всяка държава, от която е изпратено.

Приносът не трябва:

  • Бъдете клеветнически по отношение на всяко лице.
  • Бъдете неприлични, обидни, омразни или подстрекаващи.
  • Тормози, обиждай, сплашвай или унижавай.
  • Популяризирайте сексуално явен материал.
  • Включете материал за сексуално насилие над деца.
  • Насърчавайте насилието.
  • Насърчават дискриминацията въз основа на раса, пол, религия, националност, увреждане, сексуална ориентация или възраст.
  • Нарушаване на авторско право, право на база данни или търговска марка на което и да е друго лице.
  • Има вероятност да измамите всеки човек.
  • Нарушаване на законово задължение към трета страна, като договорно задължение или задължение за доверие.
  • Насърчавайте всякакви незаконни дейности.
  • Бъдете в неуважение към съда.
  • Бъдете заплашителни, злоупотребяващи или навлизайте в неприкосновеността на личния живот на други лица или причинявайте раздразнение, неудобство или ненужно безпокойство.
  • Има вероятност да тормозите, разстройвате, засрамвате, тревожите или дразните всеки друг човек.
  • Да се представяте за което и да е лице или да представяте погрешно вашата самоличност или връзка с което и да е лице.
  • Оставете впечатлението, че приносът идва от Flavour Warehouse Limited, ако това не е така.
  • Защитава, популяризира, подбужда към която и да е страна да извърши или подпомага каквото и да е незаконно или престъпно действие като (само като пример) нарушаване на авторски права или злоупотреба с компютър.
  • Съдържат изявление, за което знаете или вярвате, или имате основателни причини да вярвате, че членовете на обществеността, пред които изявлението е или ще бъде публикувано, вероятно ще разберат като пряко или косвено насърчаване или друг стимул за комисията, подготовка или подбуждане към терористични актове.
  • Да съдържа реклама или да популяризира услуги или уеб връзки към други сайтове.

Нарушение на тази политика

Когато преценим, че е настъпило нарушение на тази политика за приемлива употреба, можем да предприемем действия, които сметнем за подходящи.

Неспазването на тази политика за приемливо използване представлява съществено нарушение на условията за използване, при които ви е разрешено да използвате нашия сайт, и може да доведе до предприемането на всички или някое от следните действия от наша страна:

  • Незабавно, временно или постоянно отнемане на правото ви да използвате нашия сайт.
  • Незабавно, временно или постоянно премахване на всеки принос, качен от вас на нашия сайт.
  • Издаване на предупреждение към вас.
  • Съдебно производство срещу вас за възстановяване на всички разходи въз основа на обезщетение (включително, но не само, разумни административни и правни разходи), произтичащи от нарушението.
  • Допълнителни правни действия срещу вас.
  • Разкриване на такава информация пред правоприлагащите органи, както разумно смятаме, че е необходимо или както се изисква от закона.

Ние изключваме нашата отговорност за всички действия, които можем да предприемем в отговор на нарушения на тази политика за приемлива употреба. Действията, които можем да предприемем, не се ограничават до описаните по-горе и можем да предприемем всякакви други действия, които считаме за подходящи.

Законите на коя държава се прилагат за всякакви спорове?

Ако сте потребител, моля, имайте предвид, че условията на тази политика, нейният предмет и формирането й се уреждат от английското право. Вие и ние двамата се съгласяваме, че съдилищата на Англия и Уелс ще имат изключителна юрисдикция, с изключение на това, че ако сте жител на Северна Ирландия, можете също да заведете производство в Северна Ирландия, а ако сте жител на Шотландия, можете също да заведете производство в Шотландия .

Ако сте бизнес, условията на тази политика, нейният предмет и формирането (и всякакви извъндоговорни спорове или искове) се уреждат от английското право. И двамата сме съгласни с изключителната юрисдикция на съдилищата на Англия и Уелс.

 

Политика за правила и условия за продажба

1. Тези условия

1.1 Какво покриват тези условия. Това са правилата и условията, при които ви доставяме продукти. Те се прилагат само за потребителски продажби.

1.2 Защо трябва да ги прочетете. Моля, прочетете внимателно тези условия, преди да ни изпратите поръчката си. Тези условия ви казват как ще ви предоставим продукти, как вие и ние можем да променим или прекратим договора, какво да направите, ако има проблем и друга важна информация. Ако смятате, че има грешка в тези условия, моля свържете се с нас, за да обсъдим.

2. Информация за това как да се свържете с нас

2. 1 Как да се свържете с нас. Можете да се свържете с нас, като се обадите по телефона на нашия екип за обслужване на клиенти или като ни пишете на адреса на регистрирания ни офис по-горе или по имейл на customerservice@lostmarybulgaria.com.

2. 2 Как можем да се свържем с вас. Ако трябва да се свържем с вас, ще го направим по телефона или като ви пишем на имейл адреса или пощенския адрес, който сте ни предоставили във вашата поръчка.

2. 3 „Писане“ включва имейли. Когато използваме думите „писане“ или „написано“ в тези условия, това включва имейли.

3. Право на участие

3.1 Нашите продукти са достъпни само за лица на възраст над 18 години. Като направите поръчката си за нашите продукти, вие потвърждавате, че сте навършили 18 години.

3.2 Можем да извършим проверка на случаен принцип, за да проверим възрастта ви, например като поискаме идентификация и в случай, че установим, че нямате законово право да поръчате продуктите или откажете да предоставите такава проверка, ние имаме право да прекрати договора без предизвестие.

4. Нашият договор с вас

4.1 Как ще приемем вашата поръчка. Приемането от наша страна на вашата поръчка ще стане, когато ви изпратим имейл, за да я приемете, в който момент ще се сключи договор между вас и нас.

4.2 Ако не можем да приемем вашата поръчка. Ако не можем да приемем вашата поръчка, ще ви уведомим за това писмено и няма да ви таксуваме за продукта. Това може да е, защото продуктът е изчерпан, поради неочаквани ограничения на нашите ресурси, които не сме могли разумно да планираме, защото сме установили грешка в цената или описанието на продукта или защото не сме в състояние да спазим крайния срок за доставка сте посочили.

4.3 Вашият номер на поръчка. Ние ще присвоим номер на поръчката ви и ще ви кажем какъв е, когато приемем вашата поръчка. Ще ни помогнете, ако можете да ни кажете номера на поръчката винаги, когато се свържете с нас относно вашата поръчка.

5. Нашите продукти

5.1 Продуктите може леко да се различават от техните снимки. Изображенията на продуктите на нашия уебсайт са само с илюстративна цел. Въпреки че положихме всички усилия да покажем цветовете точно, не можем да гарантираме, че дисплеят на цветовете на дадено устройство отразява точно цвета на продуктите. Вашият продукт може леко да се различава от тези изображения.

5.2 Опаковката на продукта може да варира. Опаковката на продукта може да се различава от показаната на изображенията на нашия уебсайт.

6. Вашите права да правите промени

Ако желаете да направите промяна в продукта, който сте поръчали, моля свържете се с нас. Ще ви уведомим, ако промяната е възможна. Ако е възможно, ще ви уведомим за всякакви промени в цената на продукта, времето за доставка или нещо друго, което би било необходимо в резултат на заявената от вас промяна и ще ви помолим да потвърдите дали желаете да продължите с промяна. Ако не можем да извършим промяната или последствията от извършването на промяната са неприемливи за вас, може да искате да прекратите договора (вижте клауза 9 - Вашите права за прекратяване на договора).

7. Нашите права да правим промени

7.1 Незначителни промени в продуктите. Можем да променим продукта:

7.1.1  да отразява промените в съответните закони и регулаторни изисквания; и

7.1.2  за прилагане на незначителни технически корекции и подобрения, например за справяне със заплаха за сигурността или безопасността. Тези промени няма да повлияят на използването на продукта.

7.2 По-съществени промени в продуктите и тези условия. Освен това, както ви информирахме в описанието на продукта на нашия уебсайт, може да направим промени в тези условия или продукта, но ако го направим, ще ви уведомим и след това можете да се свържете с нас, за да прекратим договора преди промените влизат в сила и получават възстановяване на сумата за всички платени, но неполучени продукти.

8. Предоставяне на продуктите

8.1 Разходи за доставка. Разходите за доставка ще бъдат както са ви показани на нашия уебсайт.

8.2 Кога ще предоставим продуктите. По време на процеса на поръчка ще се свържем с вас с очаквана дата за доставка, която ще бъде в рамките на 30 работни дни след деня, в който приемем вашата поръчка (ако сте в Обединеното кралство). Международните срокове за доставка ще варират в различните държави

8.3 Ние не носим отговорност за закъснения извън нашия контрол. Ако нашата доставка на продуктите се забави поради събитие извън нашия контрол, тогава ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да ви уведомим и ще предприемем стъпки за минимизиране на ефекта от забавянето. При условие, че направим това, няма да носим отговорност за закъснения, причинени от събитието, но ако има риск от значително забавяне, можете да се свържете с нас, за да прекратим договора и да получите възстановяване на сумата за всички продукти, които сте платили, но не сте получили.

8.4 Ако не сте вкъщи, когато продуктът е доставен. Ако никой не е наличен на вашия адрес, за да приеме доставката и продуктите не могат да бъдат изпратени през вашата пощенска кутия, ние ще ви оставим бележка, която ви информира как да пренаредите доставката или да вземете продуктите от местно депо.

8.5 Ако не организирате повторно доставката. Ако след неуспешна доставка до вас не организирате повторно доставката или не ги вземете от депо за доставка, ние ще се свържем с вас за допълнителни инструкции и може да ви таксуваме за разходите за съхранение и всички допълнителни разходи за доставка. Ако въпреки разумните ни усилия не успеем да се свържем с вас или да организираме повторно доставка или вземане, можем да прекратим договора и ще се приложи клауза 11.2.

8.6 Вашите законни права, ако доставим стоки със закъснение. Имате законови права, ако доставим стоки със закъснение. Ако пропуснем крайния срок за доставка на стоки, можете да приемете договора като приключен незабавно, ако се прилага някое от следните:

8.6.1  сме отказали да доставим стоките;

8.6.2  доставката в срока за доставка е от съществено значение (като се вземат предвид всички относими обстоятелства); или

8.6.3  казахте ни, преди да приемем вашата поръчка, че доставката в рамките на крайния срок за доставка е от съществено значение.

8.7 Определяне на нов срок за доставка. Ако не желаете да третирате договора веднага като приключил или нямате право да го направите съгласно клауза 8.6, можете да ни дадете нов краен срок за доставка, който трябва да е разумен, и можете да третирате договора като в края, ако не спазим новия срок.

8.8 Прекратяване на договора за закъсняла доставка. Ако решите да третирате договора като прекратен поради закъсняла доставка съгласно клауза 5 или клауза 6, можете да анулирате поръчката си за която и да е от стоките или да отхвърлите стоки, които са били доставени. Ако желаете, можете да отхвърлите или анулирате поръчката за някои от тези стоки (не всички), освен ако разделянето им би намалило стойността им. След това ще възстановим всички суми, които сте ни платили за анулираните стоки и тяхната доставка. Ако стоките са ви били доставени, трябва или да ги върнете лично там, откъдето сте ги купили, или да ги изпратите обратно при нас. Ние ще платим разходите за пощенски разходи или събиране.

8.9 Когато станете отговорен за стоките. Продукт, който е стока, ще бъде ваша отговорност от момента, в който го доставим на посочения от вас адрес.

8.10 Когато притежавате стоки. Вие притежавате продукт, който е стока, след като сме получили пълното плащане.

8.11 Какво ще се случи, ако не ни предоставите необходимата информация. Може да се нуждаем от определена информация от вас, за да можем да ви доставим продуктите, например име, адрес и доказателство за възраст. Ако е така, това ще е посочено в описанието на продуктите на нашия уебсайт. Ще се свържем с вас, за да поискаме тази информация. Ако не ни предоставите тази информация в разумен срок, след като сме я поискали, или ако ни предоставите непълна или неправилна информация, ние можем или да прекратим договора (и ще се прилага клауза 11.2), или да начислим допълнителна такса в разумна сума за да ни компенсира всяка допълнителна работа, която се изисква в резултат на това. Ние няма да носим отговорност за доставка на продуктите със закъснение или недоставяне на част от тях, ако това е причинено от това, че не сте ни предоставили информацията, от която се нуждаем, в разумен срок, след като сме я поискали.

8.12 Причини, поради които можем да спрем доставката на продукти за вас. Може да се наложи да спрем доставката на продукт на:

8.12.1 справяне с технически проблеми или извършване на дребни технически промени;

8.12.2 актуализира продукта, за да отрази промените в съответните закони и регулаторни изисквания;

8.12.3 да правите промени в продукта, както сте поискали или сте уведомени от нас (вижте клауза 7).

8.13 Вашите права, ако спрем доставката на продукти. Ще се свържем с вас предварително, за да ви кажем, че ще спрем доставката на продукта, освен ако проблемът не е спешен или спешен. Ако трябва да спрем продукта за повече от един месец в който и да е период, ние ще коригираме цената, така че да не плащате за продукти, докато са спрени. Можете да се свържете с нас, за да прекратим договора за продукт, ако го спрем, или да ви кажем, че ще го спрем, във всеки случай за период от повече от два месеца и ние ще възстановим всички суми, които сте платили предварително за продукт по отношение на периода след края на договора.

8.14 Липсващи или повредени елементи. Ако даден артикул е повреден или липсва във вашата поръчка, трябва да информирате нашия екип за обслужване на клиенти в рамките на 24 часа след получаване на стоките, като предоставите пълни подробности за поръчката и липсващите артикули. Всички искове, направени след този период, няма да бъдат приети. Моля, не изхвърляйте никакви продукти, преди да докладвате за проблема, тъй като може да поискаме партидни номера, фотографски доказателства и/или да изискаме повредения артикул да ни бъде върнат. След разследване ще доставим всички липсващи/повредени продукти или ще възстановим сумата за неполучените артикули. Ако стоките се считат за повредени от неправилна употреба, случайна повреда или износване, ние няма да издадем замяна или да получим кредит/възстановяване и вие ще бъдете отговорни за всички разходи, направени при връщането на стоките до нас.

9. Вашите права да прекратите договора

9.1 Можете да прекратите договора си с нас при определени обстоятелства. Вашите права, когато прекратите договора, ще зависят от това какво сте закупили, дали има нещо нередно с него, как се представяме и кога решите да прекратите договора:

9.1.1  Ако това, което сте купили, е дефектно или е описано неточно, може да имате законно право да прекратите договора (или да получите продукта поправен или заменен, или да получите част или всичките си пари обратно), вижте клауза 12 и се обърнете към нашите Гаранционни връщания политика

9.1.2  Ако искате да прекратите договора поради нещо, което сме направили или сме ви казали, че ще направим, вижте клауза 9.2;

9.1.3   Ако току-що сте променили решението си относно продукта, вижте точка 9.3. Възможно е да можете да получите възстановяване на сумата, ако сте в рамките на периода за размисъл, но това може да подлежи на удръжки и ще трябва да заплатите разходите за връщане на всякакви стоки;

9.1.4   Във всички други случаи (ако ние не сме виновни и нямате право да промените решението си), вижте клауза 9.4

9.2 Прекратяване на договора поради нещо, което сме направили или ще направим. Ако прекратявате договор по причина, посочена в 9.2.1 до 9.2.5 по-долу, договорът ще приключи незабавно и ние ще ви възстановим цялата сума за всички продукти, които не са предоставени. Причините са:

9.2.1  уведомихме ви за предстояща промяна на продукта или тези условия, с които не сте съгласни (вижте точка 7.2);

9.2.2  съобщихме ви за грешка в цената или описанието на продукта, който сте поръчали и не желаете да продължите;

9.2.3  съществува риск доставката на продуктите да бъде значително забавена поради събития извън нашия контрол;

9.2.4  спряхме доставката на продуктите по технически причини или ви уведомяваме, че ще ги спрем по технически причини, във всеки случай за период от повече от една седмица; или

9.2.5  имате законно право да прекратите договора поради нещо, което сме направили нередно (включително защото сме доставили със закъснение (вижте точка 8.6).

9.3 Упражняване на правото ви да промените решението си (Наредби за потребителските договори от 2013 г.). За повечето продукти, закупени онлайн, имате законно право да промените решението си в рамките на 14 дни и да получите възстановяване на сумата.

9.3.1  Нямате право да променяте решението си по отношение на:

9.3.1.1 продукти, запечатани за защита на здравето или за хигиенни цели. Електронни цигари, клиромайзери, пулверизатори (известни също като бобини или глави), капсули и резервоари са продукти на основата на орална употреба, веднъж отворени или използвани не могат да бъдат върнати от съображения за хигиена и безопасност, освен ако не са дефектни;

9.3.1.2 продукти, които са нетрайни или по друг начин склонни да се развалят или да изтекат бързо. E-liquid се класифицира като нетраен продукт и не може да бъде върнат, освен ако не е дефектен. В случай, че ви позволим, по наше собствено усмотрение, да върнете този артикул, може да намалим възстановяването ви, за да отразим всяко намаление на стойността на продуктите в зависимост от тяхното състояние и въз основа на вашето боравене с тях;

9.3.1.3 всякакви продукти, които се смесват неразделно с други артикули след доставката им.

9.3.2  Когато упражнявате правата си по тази клауза, трябва

9.3.2.1 уведомете ни за намерението си да анулирате, като се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти на customerservice@lostmarybulgaria.com. При някои обстоятелства ще ви бъде даден номер на разрешение за връщане на стоки (RMA), който трябва да бъде включен към върнатите артикули. Всяко непоискано или неупълномощено връщане може да бъде унищожено, без да сме длъжни да възстановим сумата.

9.3.2.2 безопасно да върнете всички стоки за своя сметка (освен ако продуктите са дефектни), неотворени и неизползвани в оригиналната опаковка, за да посочите адрес за връщане (свържете се с нас).

9.3.2.3 Включете цялата документация, пълно име, номер на поръчка и причина за връщане, включително RMA, където е приложимо.

9.3.2.4 изпращане на връщания чрез метод на записана доставка, пълна застраховка за пълната стойност на стоките, като се гарантира, че е платена правилната пощенска сума. Имате задължението да полагате разумни грижи за всички стоки, докато те са във ваше притежание. Ние няма да носим отговорност за артикули, загубени по пощата.

9.3.2.5 гарантира, че всички връщания се получават от нас в рамките на 10 работни дни след свързване с нашия екип за обслужване на клиенти. Ако даден артикул не бъде върнат в рамките на този период от време, може да не успеем да го приемем.

9.3.2.6 оставете до 5 работни дни за проверка на артикулите и изпращане на замяната или издаване на кредит/възстановяване.

9.4 Прекратяване на договора, когато не сме виновни и няма право да промените решението си. Ако ние не сме виновни и нямате право да промените решението си (вижте точка 9.1), все пак може да успеете да прекратите договора, преди да е завършен, но може да се наложи да ни платите обезщетение. Ако искате да прекратите договор, преди да сме ви изпратили артикули, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти на customerservice@lostmarybulgaria.com. Ако успеем да прекратим договора, ще възстановим всички суми, платени от вас за продукти, които не са предоставени, но можем да приспаднем от това възстановяване (или, ако не сте направили авансово плащане, да ви таксуваме) разумна компенсация за нетните разходи, които ще възникнат в резултат на прекратяването на договора.

10. Как да прекратите договора с нас (включително ако сте променили решението си)

10.1 Кажете ни, че искате да прекратите договора. За да прекратите договора с нас, моля, уведомете ни, като направите едно от следните неща:

10.1.1 Телефон или имейл. Обадете се на отдела за клиенти на предоставения номер или ни пишете на customerservice@lostmarybulgaria.com. Моля, посочете вашето име, домашен адрес, подробности за поръчката и, когато има такива, вашия телефонен номер и имейл адрес.

10.1.2 Онлайн. Попълнете формуляра на нашия уебсайт.

10.1.3 По пощата. Разпечатайте онлайн формуляра и ни го изпратете на адреса във формуляра. Или просто ни пишете на адреса на регистрирания офис, включително подробности за това, което сте закупили, кога сте го поръчали или получили и вашето име и адрес.

10.2 Връщане на продукти след прекратяване на договора. Ако прекратите договора по някаква причина, след като продуктите са ви били изпратени или сте ги получили, трябва да ни ги върнете. Трябва да ни ги изпратите обратно на адреса на регистрирания офис или (ако не са подходящи за изпращане) да ни позволите да ги вземем от вас. Трябва да следвате инструкциите, предоставени от нашия екип за обслужване на клиенти за връщане на продукти. Ако упражнявате правото си да промените решението си, трябва да спазвате клауза 9.3.

10.3 Кога ще платим разходите за връщане. Ние ще платим разходите за връщане само когато даден артикул е повреден съгласно клауза 9.1.1 и при някои обстоятелства съгласно клауза 9.1.2:

10.4 Какво таксуваме за събиране. Ако вие носите отговорност за разходите по връщането и ние вземаме продукта от вас, ние ще ви начислим преките разходи за вземане.

10.5 Как ще ви възстановим сумата. Ние ще ви възстановим цената, която сте платили за продуктите, по метода, който сте използвали за плащане. Възможно е обаче да правим удръжки от цената, както е описано по-долу.

10.6 Удръжки от възстановяване на средства, ако упражнявате правото си да промените решението си. Ако упражнявате правото си да промените решението си: ние може да намалим възстановяването на цената (с изключение на разходите за доставка), за да отразим всяко намаление на стойността на стоките, ако това е причинено от вашето боравене с тях по начин, който не би да бъде разрешено в магазин. Ако ви възстановим платената цена, преди да успеем да проверим стоките и по-късно установим, че сте боравили с тях по неприемлив начин, трябва да ни заплатите подходяща сума.

10.7 Кога ще бъде извършено вашето възстановяване. Ние ще направим всички възстановявания, дължими ви, възможно най-скоро. Ако упражнявате правото си да промените решението си, сумата ви ще бъде възстановена в рамките на 14 дни от деня, в който получим продукта обратно от вас, или, ако е по-рано, от деня, в който ни предоставите доказателство, че сте изпратили продуктът обратно до нас. За информация как да ни върнете продукт, вижте точка 9.2.

11. Нашите права да прекратим договора

11.1 Можем да прекратим договора, ако го нарушите. Можем да прекратим договора за продукт по всяко време, като ви пишем, ако:

11.1.1 не извършвате никакво плащане към нас, когато е дължимо, и все още не извършвате плащане в рамките на 14 дни, след като ви напомним, че плащането е дължимо;

11.1.2 не ни предоставите в рамките на разумен срок, след като сме го поискали, информация, която е необходима, за да предоставим продуктите, например доказателство за възраст;

11.1.3 не ни позволите в разумен срок да ви доставим продуктите или да ги вземем от нас;

11.2 Трябва да ни компенсирате, ако нарушите договора. Ако прекратим договора в ситуациите, посочени в клауза 11.1, ние ще възстановим всички пари, които сте платили предварително за продукти, които не сме предоставили, но можем да приспаднем или да ви начислим разумна компенсация за нетните разходи, които ще понесем в резултат на вашето нарушаване на договора

11.3 Можем да изтеглим продукта. Може да ви пишем, за да ви уведомим, че ще спрем да предоставяме продукта. Ние ще ви уведомим предварително, че спираме доставката на продукта и ще възстановим всички суми, които сте платили предварително за продукти, които няма да бъдат предоставени.

12. Ако има проблем с продукта

12.1 Как да ни кажете за проблеми. Ако имате въпроси или оплаквания относно продукта, моля свържете се с нас. Можете да се обадите на нашия екип за обслужване на клиенти на посочения по-горе номер или да ни пишете на нашия имейл адрес или адрес на регистриран офис.

12.2 Резюме на вашите законни права. Ние ще доставяме продукти, които са в съответствие с този договор. Моля, вижте нашата подробна Политика за гаранционно връщане за повече подробности

12.3 Вашето задължение да върнете отхвърлени продукти. Ако искате да упражните законните си права да отхвърлите продукти, трябва или да ги върнете лично там, където сте ги купили, да ги изпратите обратно при нас или (ако не са подходящи за изпращане) да ни позволите да ги вземем от вас. Ние ще възстановим разходите за пощенски разходи или етикет за събиране или за организиране на събирането.

13. Цена и начин на плащане

13.1 Къде да намерите цената на продукта. Цената на продукта (която включва ДДС) ще бъде цената, посочена на страниците за поръчки, когато направите поръчката си. Полагаме всички разумни грижи, за да гарантираме, че цената на препоръчания ви продукт е правилна. Въпреки това, моля, вижте точка 13.3 какво се случва, ако открием грешка в цената на продукта, който поръчате.

13.2 Ще предадем промените в ставката на ДДС. Ако ставката на ДДС се промени между датата на вашата поръчка и датата, на която доставяме продукта, ние ще коригираме ставката на ДДС, която плащате, освен ако вече не сте платили продукта изцяло, преди промяната в ставката на ДДС да влезе в сила.

13.3 Какво се случва, ако сме сбъркали цената. Винаги е възможно, въпреки всичките ни усилия, някои от продуктите, които продаваме, да са с неправилна цена. Обикновено ще проверяваме цените, преди да приемем вашата поръчка, така че когато правилната цена на продукта към датата на вашата поръчка е по-ниска от нашата заявена цена към датата на вашата поръчка, ние ще таксуваме по-ниската сума. Ако правилната цена на продукта към датата на вашата поръчка е по-висока от обявената ви цена, ние ще се свържем с вас за вашите инструкции, преди да приемем вашата поръчка. Ако приемем и обработим вашата поръчка, когато грешката в ценообразуването е очевидна и безпогрешна и би могла разумно да бъде разпозната от вас като неправилна цена, можем да прекратим договора, да ви възстановим всички суми, които сте платили, и да изискаме връщането на всички стоки, предоставени на Вие.

13.4 Кога трябва да платите и как трябва да платите. Приемаме плащане с всички основни кредитни и дебитни карти. Кога трябва да платите зависи от продукта, който купувате, но обикновено трябва да платите за продуктите, когато направите поръчката.

13.5 Можем да начислим лихва, ако платите със закъснение. Ако не извършите никакво плащане към нас до датата на падежа, може да ви начислим лихва върху просрочената сума в размер на 4% годишно над основния лихвен процент по заема на Barclays Bank Plc от време на време. Тази лихва се начислява ежедневно от датата на падежа до датата на действителното плащане на просрочената сума, независимо дали преди или след съдебното решение. Трябва да ни платите лихва заедно с всяка просрочена сума.

14. Нашата отговорност за загуби или щети, понесени от вас

14.1 Ние носим отговорност пред вас за предвидими загуби и щети, причинени от нас. Ако не успеем да спазим тези условия, ние носим отговорност за загуба или щета, която претърпявате, която е предвидим резултат от нарушаването на този договор или неуспеха ни да използваме разумна грижа и умения, но не носим отговорност за загуба или щета, която е не е предвидимо. Загубата или повредата е предвидима, ако или е очевидно, че ще се случи, или ако по време на сключването на договора и ние, и вие сме знаели, че може да се случи, например, ако сте го обсъдили с нас по време на процеса на продажба.

14.2 Ние не изключваме и не ограничаваме по никакъв начин нашата отговорност към вас, когато това би било незаконно. Това включва отговорност за смърт или телесна повреда, причинени от наша небрежност или небрежност на нашите служители, агенти или подизпълнители; за измама или измамно невярно представяне; за нарушаване на вашите законови права във връзка с продуктите; и за дефектни продукти съгласно Закона за защита на потребителите от 1987 г

14.3 Ние не носим отговорност за бизнес загуби. Ние доставяме продуктите само за домашна и лична употреба. Ако използвате продуктите за каквато и да е търговска, бизнес цел или цел за препродажба, ние няма да носим отговорност към вас за загуба на печалба, загуба на бизнес, прекъсване на бизнеса или загуба на бизнес възможност, а различните правила и условия ще се считат за важи за вас.

15. Как можем да използваме вашата лична информация

Ние ще използваме вашата лична информация само както е посочено в нашата Политика за поверителност

16. Други важни термини

16.1 Можем да прехвърлим това споразумение на някой друг. Можем да прехвърлим нашите права и задължения съгласно тези условия на друга организация . Ще се свържем с вас, за да ви уведомим, ако планираме да направим това. Ако не сте доволни от прехвърлянето, можете да се свържете с нас, за да прекратим договора в рамките на 7 дни, след като ви уведомим за това, и ние ще ви възстановим всички плащания, които сте направили предварително за продукти, които не са предоставени.

16.2 Имате нужда от нашето съгласие, за да прехвърлите правата си на някой друг. Можете да прехвърлите правата или задълженията си по тези условия на друго лице само ако ние се съгласим с това в писмен вид.

16.3 Никой друг няма никакви права по този договор (освен някой, на когото сте прехвърлили гаранцията си). Този договор е между вас и нас. Никое друго лице няма да има никакви права да прилага някое от неговите условия.

16.4 Ако съд установи, че част от този договор е незаконна, останалата част ще остане в сила. Всеки от параграфите на тези условия действа отделно. Ако някой съд или съответен орган реши, че някой от тях е незаконосъобразен, останалите параграфи ще останат в пълна сила и действие.

16.5 Дори и да забавим изпълнението на този договор, пак можем да го наложим по-късно. Ако не настояваме незабавно да направите всичко, което трябва да направите съгласно тези условия, или ако забавим предприемането на стъпки срещу вас във връзка с нарушаването на този договор от ваша страна, това няма да означава, че не трябва да правите тези неща и това няма да ни попречи да предприемем стъпки срещу вас на по-късна дата. Например, ако пропуснете плащане и ние не ви преследваме, но продължаваме да предоставяме продуктите, пак можем да изискаме от вас да извършите плащането на по-късна дата.

16.6 Кои закони се прилагат към този договор и къде можете да заведете съдебно производство. Тези условия се уреждат от английското законодателство и можете да заведете съдебни дела по отношение на продуктите в английските съдилища. Ако живеете в Шотландия, можете да заведете съдебно производство по отношение на продуктите в шотландските или английските съдилища. Ако живеете в Северна Ирландия, можете да заведете съдебно производство по отношение на продуктите или в северноирландските, или в английските съдилища.

17. Регламенти на CLP

17.1 3 mg, 6 mg, 12 mg 10 mg; Този продукт съдържа никотин, който е силно пристрастяващо вещество. Не се продава на лица под 18 години. Предупреждение: Съдържа никотин (EC 828-493-5). Вреден при контакт с кожата. Опасен за поглъщане. Измийте добре ръцете след работа. При поглъщане: Обадете се в център по токсикология или лекар/лекар, ако не се чувствате добре. При контакт с кожата: Измийте обилно със сапунена вода. При попадане в очите: Измийте обилно с чиста вода. Дръжте далеч от деца. Изхвърлете съдържанието/контейнера в съответствие с регионалните разпоредби. направени предварително за продукти, които не са предоставени.

17.2 18 mg и 20 mg; Този продукт съдържа никотин, който е силно пристрастяващо вещество. Не се продава на лица под 18 години. Опасност: Съдържа никотин (EC 828-493-5). Токсичен при контакт с кожата. Токсичен при поглъщане. Измийте добре ръцете след работа. При поглъщане: Обадете се в център по токсикология или лекар/лекар, ако не се чувствате добре. При контакт с кожата: Измийте обилно със сапунена вода. При попадане в очите: Измийте обилно с чиста вода. Дръжте далеч от деца. Изхвърлете съдържанието/контейнера в съответствие с регионалните разпоредби.

18. Промоции и отстъпки

18.1 Отстъпки и оферти. Всички продукти с отстъпка зависят от наличността и ние имаме право да оттеглим или променим оферти и отстъпки по преценка на организатора. Процентните отстъпки са закръглени до най-близкия знак след десетичната запетая за целите на дизайна, незакръглените стойности ще бъдат приложени към вашата поръчка при напускане.

18.2 Оферти за пакетни сделки. От закупуването на пакетната сделка имате 90 дни, за да върнете вашето дефектно устройство. Дефектните устройства могат да бъдат само заменени, няма да се възстановяват суми, тъй като това е безплатен артикул. Ако вашето устройство се повреди след 90 дни, трябва да се свържете с производителя.

18.3 Състезание(я) в социалните медии. Всички участници трябва да са навършили 18 години и да са спазили изискванията на конкурса, включително да харесат или последват страницата. Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип. Цветовите варианти на продуктите са в зависимост от наличността. Ако победителят не отговори в рамките на 24 часа, той вече не отговаря на условията за наградата и нов победител ще бъде избран на случаен принцип. Всички победители в конкурса трябва да имат създаден акаунт в lostmarybulgaria.com на уебсайта, за да получат своята награда. Всички състезания могат да бъдат променяни или оттеглени по преценка на организатора.