Loading...
Безплатна доставка
Каталог| Политика за гаранция и връщане

Политика за гаранция и връщане

Ограничена гаранция

Моля, имайте предвид, че комплектите за електронни цигари са съставени от различни части и следователно подлежат на различна продължителност на гаранцията .

 

  • Комплектите и устройствата за електронни цигари (които използват външни батерии) имат 6 месеца гаранция, считано от датата на закупуване.
  • Батериите и модовете имат ограничен живот в зависимост от употребата. Всеки от тях има 60-дневна гаранция, считано от датата на закупуване. Тази гаранция е невалидна, ако устройството е било счупено поради неправилно боравене и/или подправяне.
  • Клиромайзери, пулверизатори (известни също като намотки или глави), контейнери и резервоари са консумативи и не се покриват от гаранцията. Въпреки това, ако се счете, че те са мъртви при пристигане (дефектни при получаване) и ние бъдем уведомени в рамките на 7 дни след получаването им, можем да ги заменим по наше усмотрение.
  • Някои части на резервоара, независимо от марката или капацитета, има вероятност да се износят с времето. Тези части трябва редовно да се поддържат и/или подменят, за да се постигне добро работно състояние на продукта.
  • Бобините, резервните контейнери и резервоарите имат променлив живот. Това може да бъде някъде между 2-14 дни, но това силно зависи от течността, мощността и употребата.
  • E-Liquids са консумативи, продават се в запечатани бутилки и не се покриват от гаранцията. Единственото изключение от това правило е в случай на производствени грешки или грешки при доставка от наша страна, в който случай ние ще ги заменим.
  • Зарядните устройства, кутията за зареждане, кабелите и щепселите за стенни адаптери се покриват от гаранционен период от една година (12 месеца) от датата на закупуване. Ако даден артикул има електрическа повреда, като например, но не само, отказ да излъчва заряд, ние ще го заменим.
  • Електронни цигари за еднократна употреба – Моля, обърнете внимание, че вие носите отговорност за разходите по връщането на дефектни цигари за еднократна употреба, които са били отваряни и използвани. Ако вашият продукт бъде счетен за неработещ при пристигането, ще се радваме да възстановим разходите ви за доставка. Всички продукти ще бъдат проверени от нашия екип за контрол на качеството, за да се провери статусът на DOA и да се гарантира, че не са били използвани.

 

Запазваме си правото да променяме нашите гаранционни условия без предизвестие. Също така си запазваме правото да откажем артикули, върнати ни, които не отговарят на посочените от нас изисквания.

 

Моля, имайте предвид, че гаранциите не са гаранции и покриват само производствени дефекти.

 

 

 

Гаранционни изключения

Всички гаранции, описани по-горе, не са приложими за:

 

  • справедливо износване;
  • умишлено увреждане, необичайни условия на съхранение или работа, злополука, небрежност от ваша страна или от трета страна;
  • невъзможност от ваша страна да управлявате или използвате продуктите в съответствие с инструкциите;
  • невъзможност от ваша страна да извършвате нормална поддръжка на продуктите, включително редовно почистване на компоненти и конектори;
  • всяка промяна или ремонт от вас или от трета страна, която не е от нашите оторизирани сервизи; или
  • всяка предоставена от вас спецификация

 

Това не засяга вашите законни права във връзка с продукти, които са дефектни или не отговарят на описанието. Съвети относно вашите законови права можете да получите от местното Бюро за съвети на граждани или от офиса на търговските стандарти.

 

 

 

Дефектни или повредени стоки

В малко вероятния случай, че някой продукт е дефектен, трябва да информирате нашия екип за обслужване на клиенти в рамките на 24 часа от получаването на стоките. Всички искове, направени след този период от време, може да не бъдат приети. Моля, не изхвърляйте никакви стоки, преди да докладвате за проблема, тъй като може да изискаме партидни номера, фотографски доказателства и/или да поискаме артикулът да ни бъде върнат.

 

При получаване на дефектни стоки, ние ще тестваме и проверяваме продукта. Ако се установи, че артикулът е дефектен, ние ще ви предложим възстановяване или замяна в рамките на 30 дни. Всички възстановявания на суми ще бъдат обработени чрез същия метод на плащане, използван при пускането на поръчката. Ако продуктът вече не е наличен, ние ще възстановим сумата, включително вашите пощенски такси, или ще го заменим с алтернативен продукт по ваш избор.

 

Ако се счита, че стоките не са дефектни или повредата е причинена от неправилна употреба, случайна повреда или износване, ние няма да издадем замяна или да вземем кредит и вие ще носите отговорност за всички разходи, възникнали при връщането на стоките до нас.

 

Може да ви зададем допълнителни въпроси преди или по време на процеса на връщане или да дадем препоръки относно използването на продукта, за да намалим ненужните връщания. Моля, помогнете на нашия екип за обслужване на клиенти, като предоставите възможно най-много информация относно всеки докладван дефект.

 

 

 

Връщане и възстановяване на средства

Моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, преди да върнете стоки. При някои обстоятелства ще ви бъде даден номер на разрешение за връщане на стоки (RMA), който трябва да бъде включен към върнатите артикули.

 

Ако сте притежател на акаунт, можете да генерирате RMA номер, като влезете в акаунта си, изберете Моите връщания и следвате стъпките. Ако сте гост потребител, можете да генерирате RMA номер, като щракнете тук.

 

Всички непоискани или неоторизирани връщания могат да бъдат изхвърлени. В момента разполагаме със система за WEEE (отпадъчно електрическо и електронно оборудване), която ви позволява да върнете вашите стари нежелани електрически стоки: можете да прочетете повече за програмата тук.

 

Ние не носим отговорност за артикули, които се изгубят или повредят при транспортиране. Препоръчваме изпращане на връщания чрез метод на записана доставка, пълна застраховка за пълната стойност на стоките, като се гарантира, че е платена правилната пощенска сума. Имате задължението да полагате разумни грижи за всички стоки, докато те са във ваше притежание.

 

Връщанията трябва да бъдат получени в рамките на 10 работни дни след свързване с нашия екип за обслужване на клиенти. Ако даден артикул не бъде върнат в рамките на този период от време, може да не успеем да го приемем.

 

След като получим върнатия артикул, ние ще го тестваме напълно, за да проверим грешката. Моля, изчакайте до 5 работни дни, за да бъде проверено и замяната изпратена или издаден кредит.

 

Моля, уверете се, че всички върнати артикули са опаковани сигурно и изпратени на адреса по-долу, с RMA (ако е приложимо), пълно име, оригинален номер на поръчка и причина за връщане, написани отвън:

 

Адрес за връщане: моля свържете се с нас чрез нашата електронна поща.

 

Обещание за нашите клиенти

lostmarybulgaria.com желае да бъде организация , която поставя нуждите на клиента на първо място. Нашите служители се ангажират да предоставят отзивчиви и професионални услуги. Ние обещаваме:

 

  • да се държи професионално и да бъде винаги учтив
  • за да се справим с вашето запитване незабавно или да обясним причината за всяко забавяне
  • да изслушвам и да питам за вашето мнение
  • да спазваме обещанията, които даваме
  • да бъдем открити и честни и да обясняваме ясно нашите решения
  • да се извиним , когато направим грешка и да оправим нещата
  • да приеме правото ви на оплакване и да гарантира пълно разследване и обмислен отговор

да се отнасяме с уважение към вас и вашите данни