Loading...
Безплатна доставка
Каталог| вейп за еднократна употреба| загуби Мери bm600| LOST MARY Bulgaria - розова сеньорита lost mary bm600 вейп за еднократна употреба 4DTX128

LOST MARY Bulgaria - розова сеньорита lost mary bm600 вейп за еднократна употреба 4DTX128

Модел: : 4DTX128

Редовна цена 6.81Лв.  6.70Лв.|Спести: 2% отстъпка
powerby cards

lost mary pink senorita bm600 за еднократна употреба е елегантен компактен вап, предлагащ до 600 впръсквания, съдържащи 20 mg никови соли.

  • pink senorita
  • компактен елегантен дизайн
  • 20 mg никелова сол за по-плавно попадение
  • мощна батерия от 550 mah за целодневно изпаряване

Доставка и обработка

 

Нов процес на доставка и известия за проследяване

 

Гордеем се, че обработваме вашата поръчка бързо, като повечето поръчки напускат нашия обект за по-малко от 24 часа. В периоди на голямо търсене обработката може да отнеме до 72 часа. Ние използваме надеждна мрежа за доставка за vape поща, за да гарантираме бърза доставка на вашите пакети.

 

При плащане ще ви бъдат предоставени методът на доставка и очакваните времена за доставка, които може да варират в зависимост от вашето местоположение и местния доставчик на услуги. Автоматично ще ви бъде изпратен имейл за проследяване, след като поръчката приключи обработката в нашия обект.

 

*Моля, обърнете внимание, че всички транзитни времена са приблизителни и не включват почивните дни или празниците.

 

Ако се намирате в Средния Запад или Източната половина на САЩ, Вашата поръчка може да премине през процес на доставка в 2 стъпки.

 

За да оптимизирате спестяванията и да спестите разходи за доставка, помислете за закупуване на вашата поръчка на едро.

 

PUDOpoint – опция за вземане от местен бизнес

 

Горди сме, че работим с PUDOpoint, за да предложим удобно и сигурно гише за вземане в местен бизнес близо до вас!

 

Нашият екип ще изпрати вашия пакет до местоположението на PUDO, което сте избрали при плащане въз основа на търсенето на пощенски код. След като поръчката бъде доставена до местоположението на бизнеса, ще получите известие по имейл, че е готова за вземане с местоположението на адреса, номера на поръчката и работното време на бизнеса.

 

Можете да вземете пакети в удобно за вас време и място, без да се притеснявате за пакети, оставени на вратата ви, докато сте навън!

 

Ново покритие на услугата

 

Може да видите, че не сме в състояние да изпратим до някои от нашите клиенти, главно поради логистично ограничение или липса на регионални превозвачи в определени райони в континенталната част на САЩ. Въпреки това, нашата мрежа за доставка от 20+ местни регионални превозвачи се разширява всяка седмица, така че се регистрирайте, за да бъдете уведомени, когато отново можем да ви доставяме!

 

Ако не можем да изпратим до вашата дестинация, при плащане ще бъде показано известие. Не забравяйте да проверите нашия инструмент за проверка на пощенски код и да се регистрирате за известия. Освен това, свържете се с нас по-късно, тъй като добавяме покритие на услугата всяка седмица.

 

Изисква се услуга за подпис на възрастен

 

В съответствие с федералната юрисдикция и закони, всички поръчки за вейп по пощата ще изискват използването на потвърждение за подпис на възрастен (21+) при доставка за пакети, съдържащи продукти, свързани с електронни цигари. За да получи този пакет, получателят трябва да покаже подходяща форма на държавен документ за самоличност със снимка на служителя по доставката за потвърждение на възрастта.

 

Услугата Adult Signature изисква допълнителна такса от $7 и тарифите ще бъдат отразени по време на процеса на плащане. Ако е по-удобно за вас, ние можем да изпратим вашите вейп съоръжения до фирмен адрес. Не можем да изпратим до пощенски кутии.

 

Срокове за доставка и обработка

 

Обработката може да отнеме от 24 до 72 работни часа, преди да бъде изпратена за всички поръчки. След периода на обработка на клиента автоматично ще бъде изпратен имейл за проследяване, за да се потвърди, че пакетът е във финалните етапи на изпълнение. Методът на доставка и очакваните времена за доставка ще бъдат предоставени при плащане в зависимост от вашето местоположение.

 

Международни пакети - Няма налична прогноза, проследяването ще покаже движение от нашето съоръжение и след това, след като пристигне във вашата страна (Ако не сте получили никакви актуализации, моля, свържете се с местната митническа агенция).

 

Забележка: По време на натоварения празничен сезон или нарастване на продажбите обработката може да отнеме до 5 работни дни. Нашият екип работи усилено всеки ден, за да гарантира, че клиентите ще получат пакети възможно най-скоро, така че високо ценим вашето търпение.

 

Ние обработваме поръчки от 8:00 ч. PST до 16:00 ч. PST от понеделник до петък. Доставчиците не обработват поръчки през почивните дни и Почивни дни.

 

Връщане към подателя

 

Всички услуги за повторно изпращане са по усмотрение на lostmarybulgaria .

 

Ако пакет ни бъде върнат поради адрес, който не може да бъде доставен, като например неправилен или непълен адрес, ние не сме длъжни да възстановим сумата или да изпратим стоки за замяна за наша сметка. Ако стоките ни бъдат върнати обратно в нашия обект, ще бъде предложено възстановяване на сумата минус пощенските разходи.

 

Ако пакет бъде върнат на изпращача, тъй като превозвачът не е могъл да вземе подпис на пълнолетно лице и доказателство за самоличност, lostmarybulgaria си запазва правото да приспадне такса за възстановяване на запасите от $15 от възстановяването на поръчката. Освен това lostmarybulgaria си запазва правото да изпрати отново поръчка за замяна само след като оригиналният пакет ни бъде върнат и обработен и ние не сме длъжни да ги изпратим повторно за наша сметка.

 

Държавни разпоредби

 

Поръчки със забранени артикули ще бъдат премахнати и анулирани от поръчката, като цялата поръчка ще бъде анулирана и сумата ще бъде възстановена, докато останалата част от пакета ще бъде обработена нормално.

 

Всички продажби на Vape са ограничени до следните местоположения и могат да се разширят и в други области, които не са изброени тук:

 

  • Щати - Арканзас, Мейн, Орегон, Юта и Върмонт
  • Градове - Сан Франциско, Анкъридж

 

Продажбите на ароматизирани електронни течности са ограничени до следните местоположения и могат да се разширят до други райони, които не са изброени тук:

 

  • Щати - Ню Йорк, Ню Джърси, Масачузетс, Роуд Айлънд
  • Градове - Чикаго, Вашингтон

 

Моля, имайте предвид, че предоставеният списък с ограничения не е изчерпателен. Ограниченията може да варират в зависимост от държавата и могат да обхващат различни категории продукти в рамките на всяка юрисдикция в страната. Освен това използването на купони може да бъде ограничено поради ограничения, специфични за юрисдикцията.

 

Международни поръчки

 

Ако вашата държава/щат не е в списъка по време на процеса на плащане, ние не можем да приемем плащане от или да изпратим до вашата страна в момента.

 

  1. Всички продадени продукти са посочени няма да бъдат автоматично конвертирани във вашата местна валута. lostmarybulgaria не носи отговорност за такси за конвертиране, свързани с международни поръчки.
  2. Всички мита, данъци, ДДС и всякакви такси, свързани с услугите за доставка, не се покриват и клиентите носят отговорност за тези плащания. Освен това lostmarybulgaria не носи отговорност за пакети, които са иззети или спрени от властите, или за такси, които се изискват за международни задължения.

 

Поради каквито и да било причини, поради които пакетът е направил допълнителни разходи за доставка, като например отказ от митницата, доставка на грешен адрес или изпратен обратно на изпращача от клиента, допълнителните разходи подлежат на приспадане от първоначалното плащане.

 

Горещо препоръчваме да се свържете с местните власти за повече правила и разпоредби по отношение на електронните цигари и продуктите за парене.

 

Изгубени и недоставени пакети

 

Загубени или недоставени пакети не са отговорност на lostmarybulgaria и всички проблеми, произтичащи от неполучени пакети, трябва да бъдат разрешени от клиента, като се използва превозвач трета страна. lostmarybulgaria се стреми да поддържа и разрешава такива проблеми и всички грешни проблеми с доставката трябва да бъдат докладвани в рамките на 48 часа от последната актуализация на проследяването.

 

lostmarybulgaria няма да носи отговорност за пакети, показани като Доставени, когато се изпращат до превозвачи на трети страни. Всички проблеми, които възникват с такива пратки, които са маркирани като доставени, трябва да бъдат разрешени от клиента с транспортната компания трета страна.

 

Моля, имайте предвид, че въведените от потребителя грешни и непълни адреси ще доведат до забавяне, връщане и други проблеми, които ще повлияят на успешното изпращане на вашата поръчка. lostmarybulgaria не носи отговорност за никакви и всички разходи, свързани с грешни и неправилни изпращания на адреси, въведени от потребителя.

 

Как се доставят резервните части?

 

Всички резервни пратки и гаранционни пратки се изпращат със стандартна доставка.

LOST MARY Bulgaria - розова лимонада lost mary bm600 вейп за еднократна употреба 4DTX138 8.52Лв. LOST MARY Bulgaria - розова лимонада lost mary bm600 вейп за еднократна употреба 4DTX138 LOST MARY Vape - грозде сакура lost mary bm600 вейп за еднократна употреба 4DTX132 LOST MARY Vape - грозде сакура lost mary bm600 вейп за еднократна употреба 4DTX132 8.52Лв.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Paypal Visa Payments
Copyright © 2024 Lostmarybulgaria.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Продуктите, продавани на   Lostmarybulgaria.com може да съдържа никотин, силно пристрастяващ химикал. Продуктите, предлагани на уебсайта, не са предназначени за употреба от непълнолетни под 18-годишна възраст, бременни или кърмещи жени, хора със сърдечно-съдови проблеми, хора с гърчове или всеки, който трябва да избягва употребата на тютюневи или никотинови продукти по медицински причини. Винаги дръжте електронните цигари на недостъпно за деца място.

Доставка и обработка

 

Нов процес на доставка и известия за проследяване

 

Гордеем се, че обработваме вашата поръчка бързо, като повечето поръчки напускат нашия обект за по-малко от 24 часа. В периоди на голямо търсене обработката може да отнеме до 72 часа. Ние използваме надеждна мрежа за доставка за vape поща, за да гарантираме бърза доставка на вашите пакети.

 

При плащане ще ви бъдат предоставени методът на доставка и очакваните времена за доставка, които може да варират в зависимост от вашето местоположение и местния доставчик на услуги. Автоматично ще ви бъде изпратен имейл за проследяване, след като поръчката приключи обработката в нашия обект.

 

*Моля, обърнете внимание, че всички транзитни времена са приблизителни и не включват почивните дни или празниците.

 

Ако се намирате в Средния Запад или Източната половина на САЩ, Вашата поръчка може да премине през процес на доставка в 2 стъпки.

 

За да оптимизирате спестяванията и да спестите разходи за доставка, помислете за закупуване на вашата поръчка на едро.

 

PUDOpoint – опция за вземане от местен бизнес

 

Горди сме, че работим с PUDOpoint, за да предложим удобно и сигурно гише за вземане в местен бизнес близо до вас!

 

Нашият екип ще изпрати вашия пакет до местоположението на PUDO, което сте избрали при плащане въз основа на търсенето на пощенски код. След като поръчката бъде доставена до местоположението на бизнеса, ще получите известие по имейл, че е готова за вземане с местоположението на адреса, номера на поръчката и работното време на бизнеса.

 

Можете да вземете пакети в удобно за вас време и място, без да се притеснявате за пакети, оставени на вратата ви, докато сте навън!

 

Ново покритие на услугата

 

Може да видите, че не сме в състояние да изпратим до някои от нашите клиенти, главно поради логистично ограничение или липса на регионални превозвачи в определени райони в континенталната част на САЩ. Въпреки това, нашата мрежа за доставка от 20+ местни регионални превозвачи се разширява всяка седмица, така че се регистрирайте, за да бъдете уведомени, когато отново можем да ви доставяме!

 

Ако не можем да изпратим до вашата дестинация, при плащане ще бъде показано известие. Не забравяйте да проверите нашия инструмент за проверка на пощенски код и да се регистрирате за известия. Освен това, свържете се с нас по-късно, тъй като добавяме покритие на услугата всяка седмица.

 

Изисква се услуга за подпис на възрастен

 

В съответствие с федералната юрисдикция и закони, всички поръчки за вейп по пощата ще изискват използването на потвърждение за подпис на възрастен (21+) при доставка за пакети, съдържащи продукти, свързани с електронни цигари. За да получи този пакет, получателят трябва да покаже подходяща форма на държавен документ за самоличност със снимка на служителя по доставката за потвърждение на възрастта.

 

Услугата Adult Signature изисква допълнителна такса от $7 и тарифите ще бъдат отразени по време на процеса на плащане. Ако е по-удобно за вас, ние можем да изпратим вашите вейп съоръжения до фирмен адрес. Не можем да изпратим до пощенски кутии.

 

Срокове за доставка и обработка

 

Обработката може да отнеме от 24 до 72 работни часа, преди да бъде изпратена за всички поръчки. След периода на обработка на клиента автоматично ще бъде изпратен имейл за проследяване, за да се потвърди, че пакетът е във финалните етапи на изпълнение. Методът на доставка и очакваните времена за доставка ще бъдат предоставени при плащане в зависимост от вашето местоположение.

 

Международни пакети - Няма налична прогноза, проследяването ще покаже движение от нашето съоръжение и след това, след като пристигне във вашата страна (Ако не сте получили никакви актуализации, моля, свържете се с местната митническа агенция).

 

Забележка: По време на натоварения празничен сезон или нарастване на продажбите обработката може да отнеме до 5 работни дни. Нашият екип работи усилено всеки ден, за да гарантира, че клиентите ще получат пакети възможно най-скоро, така че високо ценим вашето търпение.

 

Ние обработваме поръчки от 8:00 ч. PST до 16:00 ч. PST от понеделник до петък. Доставчиците не обработват поръчки през почивните дни и Почивни дни.

 

Връщане към подателя

 

Всички услуги за повторно изпращане са по усмотрение на lostmarybulgaria .

 

Ако пакет ни бъде върнат поради адрес, който не може да бъде доставен, като например неправилен или непълен адрес, ние не сме длъжни да възстановим сумата или да изпратим стоки за замяна за наша сметка. Ако стоките ни бъдат върнати обратно в нашия обект, ще бъде предложено възстановяване на сумата минус пощенските разходи.

 

Ако пакет бъде върнат на изпращача, тъй като превозвачът не е могъл да вземе подпис на пълнолетно лице и доказателство за самоличност, lostmarybulgaria си запазва правото да приспадне такса за възстановяване на запасите от $15 от възстановяването на поръчката. Освен това lostmarybulgaria си запазва правото да изпрати отново поръчка за замяна само след като оригиналният пакет ни бъде върнат и обработен и ние не сме длъжни да ги изпратим повторно за наша сметка.

 

Държавни разпоредби

 

Поръчки със забранени артикули ще бъдат премахнати и анулирани от поръчката, като цялата поръчка ще бъде анулирана и сумата ще бъде възстановена, докато останалата част от пакета ще бъде обработена нормално.

 

Всички продажби на Vape са ограничени до следните местоположения и могат да се разширят и в други области, които не са изброени тук:

 

  • Щати - Арканзас, Мейн, Орегон, Юта и Върмонт
  • Градове - Сан Франциско, Анкъридж

 

Продажбите на ароматизирани електронни течности са ограничени до следните местоположения и могат да се разширят до други райони, които не са изброени тук:

 

  • Щати - Ню Йорк, Ню Джърси, Масачузетс, Роуд Айлънд
  • Градове - Чикаго, Вашингтон

 

Моля, имайте предвид, че предоставеният списък с ограничения не е изчерпателен. Ограниченията може да варират в зависимост от държавата и могат да обхващат различни категории продукти в рамките на всяка юрисдикция в страната. Освен това използването на купони може да бъде ограничено поради ограничения, специфични за юрисдикцията.

 

Международни поръчки

 

Ако вашата държава/щат не е в списъка по време на процеса на плащане, ние не можем да приемем плащане от или да изпратим до вашата страна в момента.

 

  1. Всички продадени продукти са посочени няма да бъдат автоматично конвертирани във вашата местна валута. lostmarybulgaria не носи отговорност за такси за конвертиране, свързани с международни поръчки.
  2. Всички мита, данъци, ДДС и всякакви такси, свързани с услугите за доставка, не се покриват и клиентите носят отговорност за тези плащания. Освен това lostmarybulgaria не носи отговорност за пакети, които са иззети или спрени от властите, или за такси, които се изискват за международни задължения.

 

Поради каквито и да било причини, поради които пакетът е направил допълнителни разходи за доставка, като например отказ от митницата, доставка на грешен адрес или изпратен обратно на изпращача от клиента, допълнителните разходи подлежат на приспадане от първоначалното плащане.

 

Горещо препоръчваме да се свържете с местните власти за повече правила и разпоредби по отношение на електронните цигари и продуктите за парене.

 

Изгубени и недоставени пакети

 

Загубени или недоставени пакети не са отговорност на lostmarybulgaria и всички проблеми, произтичащи от неполучени пакети, трябва да бъдат разрешени от клиента, като се използва превозвач трета страна. lostmarybulgaria се стреми да поддържа и разрешава такива проблеми и всички грешни проблеми с доставката трябва да бъдат докладвани в рамките на 48 часа от последната актуализация на проследяването.

 

lostmarybulgaria няма да носи отговорност за пакети, показани като Доставени, когато се изпращат до превозвачи на трети страни. Всички проблеми, които възникват с такива пратки, които са маркирани като доставени, трябва да бъдат разрешени от клиента с транспортната компания трета страна.

 

Моля, имайте предвид, че въведените от потребителя грешни и непълни адреси ще доведат до забавяне, връщане и други проблеми, които ще повлияят на успешното изпращане на вашата поръчка. lostmarybulgaria не носи отговорност за никакви и всички разходи, свързани с грешни и неправилни изпращания на адреси, въведени от потребителя.

 

Как се доставят резервните части?

 

Всички резервни пратки и гаранционни пратки се изпращат със стандартна доставка.

Product Inquiry Popup